Kom med!

Kom med!

Du kan själv bli aktiv inom Colour of Love och jobba som säkrare sex-informatör på våra kampanjer! Vi vill ha med dig som gillar att prata med människor och som tycker att frågor om sexualitet är spännande och intressanta. För att bli aktiv behöver du ha gått en informatörsutbildning.

Informatörsutbildning

Informatörsutbildningen är en tvådagarsutbildning som arrangeras på olika orter under våren och sommaren. Kolla var din närmaste utbildning är. Det kostar inget att delta, men du får själv bekosta eventuella resor till och från utbildningen. Lunch och fika får du på plats. Du bör vara minst 16 år gammal och medlem i någon av RFSU, RFSL eller RFSL Ungdom (medlem kan du bli på plats). Efter genomgången utbildning har du chans att delta på de regionala och lokala kampanjerna.

Delta på kampanj

Du kan hänga med och snacka säkrare sex på olika festivaler och events om du är utbildad Colour of Love-informatör. Här på sidan hittar du anmälningslänkar till de olika kampanjerna. Anmälan är bindande. Resor, boende och inträde på festivalen ingår. Du får ingen lön men en liten peng att köpa mat för. Du förväntas kunna vara med alla dagarna under en kampanj och arbetspassen är cirka 6 timmar per dag. Det är galet roligt och du får vänner för livet!